Over ons

We zijn een actieve vereniging voor senioren uit Grathem e.o.

Welkom bij Seniorenvereniging Grathem

Elkaar ontmoeten, leuke dingen ondernemen en samen actief bezig zijn op sportief of cultureel gebied. Dat kan bij Seniorenvereniging Grathem

Seniorenvereniging Grathem is een vereniging die elke dag van de week activiteiten door en voor leden biedt. We gaan samen fietsen en wandelen, elke maandag- en vrijdagmiddag is er inloophuis in de Nassaurie, u kunt meedoen met yoga en er zijn diverse fitnessgroepjes actief. In juni en september gaan we samen op stap tijdens een dag- en een middagreis.

Seniorenvereniging Grathem helpt ouderen om actief te blijven. Hierdoor blijft u langer vitaal en onderhoudt u op een laagdrempelige en gezellige manier een sociaal netwerk in uw eigen omgeving. Zo krijgt eenzaamheid geen kans.

Senioren Grathem bestaat al sinds 1968. Wij bieden senioren de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, leuke dingen te ondernemen en samen actief bezig te zijn op sportief of cultureel gebied. Ook biedt Senioren Grathem kosteloze ondersteuning bij de jaarlijkse belastingaangifte en andere administratieve vragen.

Lid worden?

Graag! Hier vindt u alle informatie.

KBO

Senioren Grathem is lid van de KBO.  Als lid van onze vereniging bent u automatisch lid van de KBO Limburg.

Belangenbehartiging

Wij behartigen de belangen van de grathemse senioren bij de Stichting Ouderen Seniorenverenigingen Leudal (SOSL), Stichting Wonen Leudal (SWL) en KBO Limburg.

Scroll naar boven